Top

Het boek Diabetes & dagelijkse kost

D&DK is nuchter, niet gesponsord maar wel gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.


   
  
                                                                                                                                                                                                              


'Is zoetstof in mijn thee eigenlijk wel een goede keuze? Zou een koolhydraatarmdieet iets voor mij zijn? In advertenties worden supplementen met chroom, kaneel en visolie aangeprezen bij diabetes. Moet ik die nu allemaal kopen?'

Betrouwbare wegwijzer
Het boek Diabetes & Dagelijkse kost is al jaren een betrouwbare en zeer gewaardeerde wegwijzer. Het bevat veel informatie en tips over het kiezen, kopen en klaarmaken van eten zodat u zelf kunt bepalen of zo'n product iets voor u en uw gezondheid kan betekenen. Niet alleen de merkproducten waar veel reclame voor wordt gemaakt komen aan bod, maar ook de goedkopere producten.

Naslagwerk
In het boek wordt ook uitgelegd wat diabetes is, wat een hypo is en wat u het best kunt doen als u een hypo hebt. Ook wordt uitgelegd waarom het belangrijk is om uw bloeddruk en cholesterol te controleren en wat de streefwaarden voor het bloed zijn.

Ik ben auteur van het boek en geef het in eigen beheer uit. Ik ben er trots op dat Diabetes & dagelijkse kost inmiddels zijn weg heeft gevonden naar meer dan 25.000 gebruikers. Het boek is te koop in mijn webwinkel en via Bol.com. Wilt u het boek in uw winkel of praktijk verkopen? Neem dan contact op voor informatie over de kortingsmogelijkheden. 

        

Kinderversie

 

Ik schreef ook een kinderversie van Diabetes & dagelijkse kost, Gluky's dagelijkse kost. Dit boek is verkrijgbaar bij Mediqdirectdiabetes.  contact